Президент: Готуємося до контрнаступу і віримо в успіх

Президент: Готуємося до контрнаступу і віримо в успіх

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вірить в успішність майбутнього контрнаступу.

Про це він зазначив під час спільної з прем'єр-міністрами Нідерландів Марком Рютте і Бельгії Александером де Кроо пресконференції у Гаазі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми віримо в успіх нашого контрнаступу. Це дуже важливо. Ми робимо максимум. Не лише наші військові. Наше суспільство підтримує, працює на армію, наші заводи, наші підприємці - усі думають про те, як посилити нашу армію, щодня. Ми дійсно готуємося до контрнаступу і не думаємо про те, що в нас може не бути успіху. Це не наш спосіб», - сказав глава держави.

Водночас він зауважив, що стовідсоткового результату не може гарантувати ніхто.

Читайте також: Зеленський про F-16 для України: Впевнений у позитивному результаті

«Думаю, що навіть неправильно говорити про успіх, якщо втрачаєш людей. Але навіть якщо ви перемагаєте у певних сферах, деокуповуючи території, проте ви втрачаєте людей. Ці втрати для нас дуже болючі як для країни, це дуже велика трагедія і біль для нас», - підкреслив Президент, додавши водночас: «У будь-якому випадку ми підемо вперед».

Зеленський також зазначив, що йому непросто під час війни їздити із закордонними візитами, але він робить це заради посилення України й «щоб привезти для росіян деякі погані новини».

«Я не хочу демотивувати цим суспільство у своїй країні, воїнів. Я їду з країни на дуже короткий термін тому, що це потрібно, а не тому, що я просто хочу», - додав Президент.

Читайте також: Зеленський закликав Нідерланди підтримати рішення про запрошення України до НАТО

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у четвер перебуває з офіційним візитом у Нідерландах, а напередодні, 3 травня, він відвідав Фінляндію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-