Зеленський про F-16 для України: Впевнений у позитивному результаті

Зеленський про F-16 для України: Впевнений у позитивному результаті

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна продовжує роботу щодо надання західними партнерами літаків F-16 і розраховує на позитивний результат.

Про це він сказав під час спільної з прем'єр-міністрами Нідерландів і Бельгії Марком Рютте та Александером де Кроо пресконференції у Гаазі, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

Відео: Офіс Президента

«Ми всі можемо довго про це говорити, але ми з вами розуміємо, що F-16 у будь-якому випадку починаються з навчання, і це навчальні місії, які можуть надати нам тільки ті країни, які мають відповідні майданчики, які мають на своєму озброєнні F-16. Але це складне питання, таке саме, які і питання консолідації країн щодо нашого майбутнього в ЄС, консолідації країн щодо нашого майбутнього в НАТО. Ми працюємо над цим. Я впевнений, що у нас буде позитивний результат, тому що в нас іншого немає виходу», - сказав Зеленський.

Читайте також: Україна направить пілотів на навчання відразу після рішення про надання F-16 – Ігнат

За словами Президента, його нинішні візити до Фінляндії та Нідерландів спрямовані, зокрема, на посилення українських Сил оборони.

«Серйозні є пакети від наших партнерів. Це найголовніше», - сказав глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у четвер перебуває з офіційним візитом у Нідерландах, напередодні, 3 травня, він відвідав Фінляндію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-