Вразливість паливних сховищ рф до атак дронів змусить її змінити логістику – розвідка Британії

Вразливість паливних сховищ рф до атак дронів змусить її змінити логістику – розвідка Британії

Укрінформ
російські склади палива дедалі частіше піддаються атакам безпілотників, що змушує рф змінити систему постачання пального.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки.

Зазначається, що 3 травня сталася чергова пожежа на російському паливному складі у Волні, що з російського боку Керченської протоки, неподалік від Кримського мосту. Вона була спричинена, ймовірно, ударом безпілотника.

Це відповідає схемі пошкоджень російських сховищ палива з початку року, причому склади пального на окупованій території України та у прикордонних районах рф та України залишаються особливо вразливими до атак.

Читайте також: Зведення укріплень росіянами свідчить про страх перед українським проривом – розвідка Британії

«Порушення у роботі мережі зберігання та розподілу палива, ймовірно, змусить скорегувати операції росії з дозаправки збройних сил, щоб пом’якшити удари по них. Це може включати розгортання додаткових заходів захисту на місцях зберігання палива, як це видно в Туапсе у росії, або використання інфраструктури в менш загрозливих регіонах», - йдеться у звіті.

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня у Краснодарському краї біля порту Тамань, неподалік від окупованого Криму, сталася пожежа на нафтовій базі, їй присвоєно найвищий ранг складності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-