Зведення укріплень росіянами свідчить про страх перед українським проривом – розвідка Британії

Зведення укріплень росіянами свідчить про страх перед українським проривом – розвідка Британії

Укрінформ
Оборонні споруди, які росія зводить на своїй та тимчасово окупованій території України, підкреслює глибоке занепокоєння перед тим, що ЗСУ можуть здійснити великий прорив.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки.

Як зазначається, з літа минулого року росія побудувала одні з наймасштабніших систем військово-оборонних споруд, які за багато десятиліть не бачила жодна країна світу. Ці оборонні споруди знаходяться не лише поблизу поточної лінії фронту, але й в глибині територій, які наразі контролюються росією.

Знімки засвідчують, що рф доклала особливих зусиль для укріплення північного кордону окупованого Криму, зокрема за допомогою багатошарової оборонної зони біля села Медведівка.

росія також вирила сотні кілометрів траншей в глибині міжнародно визнаної російської території, в тому числі в Бєлгородській і Курській областях.

«(Зведення – ред.) оборонних споруд підкреслює глибоке занепокоєння російських лідерів тим, що Україна може здійснити великий прорив. Втім, деякі роботи, ймовірно, були замовлені місцевими командирами і цивільними лідерами в спробах просунути офіційний наратив про те, що росії "загрожують" Україна і НАТО», – йдеться у зведенні.

Читайте також: росія прагне взяти під контроль cвої численні воєнізовані угруповання - ГУР

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка зазначала, що російські командири почали карати за порушення дисципліни, затримуючи порушників в імпровізованих камерах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-