На східному фронті ворог концентрує зусилля на захопленні Бахмута та Мар’їнки - Міноборони

На східному фронті ворог концентрує зусилля на захопленні Бахмута та Мар’їнки - Міноборони

Укрінформ
Свої основні зусилля ворог концентрує біля Бахмута та Мар’їнки з метою захоплення цих населених пунктів.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає Укрінформ з посиланням на АрміяІнформ.

За її словами, у зв’язку з цим Сили оборони України мають на це відповідним чином реагувати та у відповідь також концентрують свої основні сили на цьому проміжку фронту з метою зупинити противника і не дати йому реалізувати свої плани.

"Нині там тривають дуже запеклі бої. І якщо проаналізувати ситуацію станом на зараз, то основний акцент російські агресори роблять на захопленні багатоповерхових будинків і споруд. Саме в такий спосіб вони намагаються знищити наші позиції. Таку тактику противник уже використовував свого часу в Сирії. По-іншому він воювати не може, бо програє нам у вуличних боях", — повідомила Маляр.

Заступниця міністра оборони України також розповіла, що, крім ведення успішних оборонних дій, Сили оборони України також здійснюють і штурмові наступальні дії.

"Загалом війна — це постійний рух і динаміка. Тому говорити про якісь остаточні результати там, звісно, зарано. Десь є позиції, які втрачаємо ми. Так само є позиції, з яких ми відтісняємо ворога. На східному фронті тривають запеклі бої, але станом на зараз ми тримаємо контроль над нашими населеними пунктами", — підкреслила Маляр.

Читайте також: На Лимансько-Куп’янському напрямку ворог діє обачливіше і не йде на штурм – Череватий

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутському напрямку російська армія продовжує вести наступальні дії. Бої в місті Бахмут тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-