На Лимансько-Куп’янському напрямку ворог діє обачливіше і не йде на штурм – Череватий

На Лимансько-Куп’янському напрямку ворог діє обачливіше і не йде на штурм – Череватий

Укрінформ
Після Бахмутського Лимансько-Куп’янський напрямок залишається другим за активністю ведення бойових дій і там ворог використовує регулярні збройні сили.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає Укрінформ із посиланням на АрміяІнформ.

Оцінюючи дії противника на цьому проміжку фронту, офіцер, зокрема, наголосив, що на відміну від Бахмута тут здебільшого ворог використовує регулярні збройні сили рф, до складу яких входять повітрянодесантні, механізовані та танкові підрозділи.

"Їхня тактика дій вирізняється від тих же «вагнерівців». Попри те, що у своїй більшості регулярні підрозділи укомплектовані з числа мобілізованих, вони діють більш обачливо, не йдуть у безглузді штурми та більш-менш намагаються дотримуватися основ військової науки", — підкреслив речник Східного угруповання військ ЗСУ.

Читайте також: Штурмувати загарбників в урбанізованій місцевості досить складно – Наєв

Череватий також повідомив, що за минулу добу ворог чотири рази вдавався до штурмових дій, здійснив понад 450 обстрілів українських позицій зі всіх типів артилерійського озброєння. А втрати противника в живій силі становлять 29 окупантів убитими та понад 80 пораненими.

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутському напрямку воює 25,6 тисячі російських військових. ПВК «Вагнер» залишається головною ударною силою росії у Бахмуті, але через великі втрати вона посилена іншими підрозділами.

Фото: armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-