росія має проблеми з логістикою у війні проти України – британська розвідка

росія має проблеми з логістикою у війні проти України – британська розвідка

Укрінформ
Проблеми логістики залишаються ключовими для росії в її воєнній кампанії проти України.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

У зведенні зазначається, що 27 квітня цього року російські соцмережі, пов’язані із воєнною тематикою, заявили, що заступника міністра оборони рф, генерал-полковника михайла мізінцева було звільнено. мізінцев відповідав за військове матеріально-технічне забезпечення та перебував на посаді лише вісім місяців.

Звільнення мізінцева не було підтверджено одразу, але припущення щодо його майбутнього свідчать, що проблеми логістики залишаються в центрі воєнної кампанії росії в Україні.

За даними британської розвідки, росія не має вдосталь боєприпасів для досягнення успіху в наступі. Брак боєприпасів викликає внутрішні розбіжності, особливо між міноборони рф та пвк «вагнера».

Читайте також: росія протягом року збирається «тихо» мобілізувати 400 тисяч військових – WP

«росія продовжує надавати найвищий пріоритет мобілізації своєї оборонної промисловості, але вона все ще не в змозі виконати вимоги воєнного часу. У той час як російські політичні лідери наполегливо вимагають успіху на полі бою, російські фахівці з логістики застрягли посередині», – зазначають у розвідці.

Читайте також: На окремих ділянках Бахмута росіяни були контратаковані та залишили деякі позиції - Сирський

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що оборонні споруди, які росія зводить на своїй та тимчасово окупованій території України, свідчать про глибоке занепокоєння тим, що ЗСУ можуть здійснити великий прорив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-