Резніков - про контрнаступ: Очікування перегріті, початок має бути несподіваним

Резніков - про контрнаступ: Очікування перегріті, початок має бути несподіваним

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що очікування від контрнаступу ЗСУ «дещо перегріті», їх підігрівають українське суспільство, політикум чи Захід.

Про це він сказав в інтерв'ю РБК-Україна, передає Укрінформ.

"І ті, і ті. Це точно перегріто, всі хочуть чергової перемоги. Раніше не вірили у перемогу. Раніше хотіли, щоб Україна вижила хоч якось мінімально, щоб хоч якась частина України збереглася. А коли ЗСУ показали успіхи, всі стали вірити у перемогу - після Зміїного, після Київщини, Чернігівщини та Сумщини, після Харківщини, Херсона. Хочуть наступну перемогу. Це нормально, це емоції - очікування успіху", - зазначив Резніков.

При цьому міністр зазначив, що з новинних зведень усі зрозуміють, що довгоочікуваний контрнаступ почався.

Читайте також: Резніков упевнений, що Україна отримає літаки від союзників: Ми доб'ємо це питання

"Я дуже сподіваюся, що це станеться несподівано. І для вас теж. Тому що в цьому і сенс військової операції - ніхто не повинен знати, що вона почалася. Чим довше не знатиме ворог, тим більше ймовірності, що вона пройде успішно", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, 19 квітня Маляр заявила, що українцям не варто чекати того, що настане такий день, коли Сили оборони заявлять про початок контрнаступу, тим більше, що певні дії вже відбуваються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-