За добу росіяни 356 разів обстріляли Таврійський напрямок – Сили оборони

За добу росіяни 356 разів обстріляли Таврійський напрямок – Сили оборони

Укрінформ
Війська рф близько 12.00 обстріляли передмістя Запоріжжя, постраждалих серед цивільного населення немає. Загалом за добу окупанти 356 разів обстріляли Таврійський напрямок.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

«В 11.28 армія терористів, московська орда, обстріляла передмістя Запоріжжя з систем РСЗВ і ударили по одному з об’єктів, який ми не будемо називати. Але, за попередньою інформацією, постраждалих серед цивільного населення не було. Натомість ворог продовжує бойові дії в районі Мар'їнки та Карлівки, проводить штурмові дії - за минулу добу їх було 26. Вночі ворог також намагався атакувати і було цих атак 8, 163 рази обстріляв вночі, загальна кількість обстрілів по даному напрямку – 356», - повідомив Дмитрашківський.

Він також зазначив, що за минулу добу дещо знизилась активність ворога, який останніми днями не застосовував техніку. Однак напередодні в районі Мар'їнки окупанти вперше за чотири доби її задіяли.

Дмитрашківський нагадав, що до району Авдіївки ворог завів танкову бригаду, однак наразі не використовує її, вдаючись лише до демонстрації військової присутності.

Читайте також: Ознак підготовки наступу росіян під Вугледаром не спостерігається – Сили оборони

За словами речника, на Донецькому напрямку ворог активно проводить переміщення, ротацію особового складу. При цьому штурмові підрозділі Z, які там знаходяться, мають низький морально-психологічний стан.

«Маємо перехоплення телефонних дзвінків, де повідомляють і записують відео-контент. Виставляють бійці даного підрозділу про те, що їх ошукали, що підписаний контракт не дотримується, грошей не виплачують. Дуже бентежить людей, що медичну допомогу заборонено надавати під час поранення на полі бою, відповідно це викликає у них занепокоєння і вони звертаються до своїх друзів, колег, пропонуючи не підписувати даний контракт і не погоджуватись на дану співпрацю», - розповів речник.

Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня Дмитрашківський повідомив, що російські війська перекидають під Авдіївку на Донеччині танкову бригаду, яку найближчим часом використовуватимуть для наступу на позиції Сил оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-