росіяни перекидають під Авдіївку танкову бригаду – Сили оборони

росіяни перекидають під Авдіївку танкову бригаду – Сили оборони

Укрінформ
російські війська перекидають під Авдіївку на Донеччині танкову бригаду, яку найближчим часом використовуватимуть для наступу на позиції Сил оборони.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

«За минулу добу обстрілів було 494. Фактично ворог повернувся до тої чисельності обстрілів, яка була в лютому. З’явилась інформація про переміщення танкової бригади в район Авдіївки. Напевне, слід очікувати найближчим часом, що ворог дану техніку використає, оскільки останні дві доби ворог штурмував позиції без застосування техніки. Можливо, ця техніка якраз прийшла для того, щоб посилити підрозділи, тому що без бронетехніки штурмові дії взагалі не мають сенсу, це просто знищення особового складу», - пояснив Дмитрашківський.

Читайте також: Дії росіян на Таврійському напрямку стали більш інтенсивними – військові

Він повідомив, що Вугледар загарбники продовжують обстрілювати артилерією, реактивною артилерією, а також припустив, що ворог спробує проводити штурмові дії.

За даними речника, за минулу добу ворог втратив понад 200 осіб вбитими та пораненими, 20 одиниць техніки.

Читайте також: росіяни майже всюди перейшли у позиційну оборону, загрози захоплення Вугледара немає - Буданов

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 24 квітня 2023 року ліквідували близько 187 тисяч 080 російських загарбників, при цьому лише за минулу добу - 660 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-