Наєв відзначив зміцнення оборони прикордоння на Сумщині

Наєв відзначив зміцнення оборони прикордоння на Сумщині

Відео
Укрінформ
Фортифікаційне обладнання та облаштування загороджень на Сумському напрямку свідчить про зміцнення оборони прикордоння області, заявляє командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сторінці командування ОС у Фейсбуці.

Джерело: Офіційний телеграм-канал Командування Об'єднаних Сил ЗС України 

Крім того, відзначив Наєв, тут цілеспрямовано займаються удосконаленням військової майстерності військовослужбовців.

За словами Наєва, військові, які боронять цей напрямок, дуже вмотивовані, знають своє бойове завдання й успішно його виконують. Командирами підрозділів правильно організовані заходи бойової підготовки, логістичне забезпечення та створені комфортні умови для якісної служби й проживання для бійців.

"Під час зустрічі з командирами підрозділів окреслив низку конкретних заходів, спрямованих на забезпечення обороноздатності території та миттєвого реагування на ворожі обстріли, – наголосив командувач. – Окрім того, обговорили питання облаштування комплексного містечка психологічної й тактичної підготовки підрозділів, програма якої побудована на основі вивчення досвіду ведення бойових дій противником, що наразі відбуваються на сході країни. Такі навчання вже запроваджені в інших напрямках Північної операційної зони".

Для покращення умов виконання завдань за призначенням на кордоні з російською федерацією Наєв передав у військові підрозділи територіальної оборони генератори, маскувальні комплекти, виготовлені благодійним фондом "Руєвит" (Рівне), а також приціли та прилади нічного бачення, надані клінікою "Охматдит" за кошти, зібрані під час акції до роковин початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Читайте також: На півночі за тиждень встановили кілька десятків протитанкових мінних полів та загороджень - Наєв

Крім того, генерал-лейтенант поспілкувався з жителями прикордонних районів, які щодня потерпають від обстрілів ворога, адже Сумщина має найдовший кордон із російською федерацією – 564 км.

Наєв пояснив, що для командування Об’єднаних сил питання удосконалення захисту цивільного населення є пріоритетним, відповідно розроблено заходи, які поступово втілюються в життя задля збереження їхніх життів та домівок.

Читайте також: Наєв розповів, що найбільше мотивує українських захисників

Як повідомляв Укрінформ, Наєв здійснив робочу поїздку в прикордонні райони Сумської області, де перевірив умови несення військової служби та виконання бойових завдань, а також посилення захисту критичних об’єктів цивільної інфраструктури.

Фото: Євгена Силкіна і Романа Наумова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-