російські еліти вже намагаються отримати гарантії безпеки після поразки у війні – розвідка

російські еліти вже намагаються отримати гарантії безпеки після поразки у війні – розвідка

Укрінформ
У росії представники так званих "еліт" бояться за своє майбутнє і тому шукають контакти з Україною та іншими країнами, щоб отримати можливі гарантії безпеки після поразки російської федерації.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив у ефірі національного телемарафону, передає Укрінформ із посиланням на ГУР.

"Шукають виходи, безумовно. І не лише з Україною. Географія, на якій вони намагаються отримати персональні гарантії безпеки для себе, для своїх статків, для своїх сімей, є досить широкою", – сказав представник.

Юсов зазначив, що насамперед росіяни роблять ці зусилля для того, щоб уникнути можливого майбутнього притягнення до відповідальності.

"Зараз це більшою мірою стосується умовної бізнес-еліти, але є вже також і представники політичного сегмента верхівки мешканців кремля. Цей процес тільки набиратиме обертів", – сказав Юсов.

За прогнозом ГУР МО України, що більшими будуть успіхи українських сил безпеки та оборони, то більше буде таких контактів.

"Україна, безумовно, використовує будь-які інструменти, найбільш креативні підходи для того, щоб прискорити звільнення наших територій, притягнення держави-агресора до відповідальності. Багато контактів та операцій реалізується, про які зараз ми не можемо говорити. Але після перемоги, повірте, буде багато цікавого", – підсумував Юсов.

Читайте також: Суд в москві постановив заочно заарештувати голову української розвідки Буданова

Як повідомляв Укрінформ, представник ГУР Міноборони Юсов заявив, що росіяни мають звикнути, що поки вони ведуть загарбницьку несправедливу війну, на їхній території немає безпечних місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-