Розподіл зброї і виробництво українських ракет: Зеленський провів засідання Ставки

Розподіл зброї і виробництво українських ракет: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому було проаналізовано ситуацію на всіх ділянках фронту.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

“На засіданні Ставки проаналізували актуальну ситуацію на всіх ділянках фронту. Заслухали (голову Головного управління розвідки) Буданова – знаємо про всі плани ворога у найближчий період. Розробляємо ще якіснішу схему розподілу озброєння та боєприпасів по підрозділах, окрема увага тут – новоствореним бригадам”, - зазначив Президент.

Читайте також: На «Рамштайні» треба обговорити надання Україні далекобійної зброї - Зеленський

За його словами, на засіданні обговорювалося й питання налагодження виробництва ракет і боєприпасів вітчизняними підприємствами.

“З кожним днем стаємо сильнішими”, - підкреслив глава держави.

Як поінформувала пресслужба Президента, на засіданні Ставки Головнокомандувач ЗСУ доповів про актуальну ситуацію на полі бою. Окрему увагу було приділено найскладнішим напрямкам фронту – районам Бахмута, Авдіївки, Мар’їнки на Донеччині.

Також командувач Сухопутних військ ЗСУ, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Олександр Сирський, командувач ОСУВ «Таврія» Олександр Тарнавський, командувач ОСУВ «Одеса» Едуард Москальов та командувач ОСУВ «Північ» Сергій Наєв доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах зон їхньої відповідальності.

Члени Ставки продовжили розгляд питання про налагодження виробництва ракет і боєприпасів вітчизняними підприємствами й підвищення ефективності ремонту бронетанкового, артилерійського та іншого озброєння.

У засіданні взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків.

До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Як повідомлялося, 21 квітня у Німеччині проходить 11-та зустріч Контактної групи з питань оборони України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-