Наєв поінформував канадського колегу про ситуацію на фронті

Наєв поінформував канадського колегу про ситуацію на фронті

Фото
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч із командувачем Об’єднаних сил Збройних сил Канади віцеадміралом Бобом Очтолоні.

Як передає Укрінформ, про це командування Об'єднаних сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Канадського колегу було проінформовано щодо оперативної ситуації на фронті, а також ознайомлено з основними завданнями й функціями командування в загальній системі управління ЗСУ під час повномасштабної агресії російської федерації.

Як зазначається, у процесі розмови сторони обговорили питання подальшого співробітництва, серед яких - відновлення співпраці з представниками тренувальних місій ЗС Канади, продовження консультативно-дорадчої допомоги ЗСУ, у тому числі командуванню Об’єднаних сил ЗСУ, для набуття й посилення необхідних спроможностей.

«Сподіваюся, що ми й надалі продовжуватимемо обмін досвідом, нарощуючи та впроваджуючи нові елементи підготовки особового складу нашого командування за участю канадських інструкторів. Впевнений, що певним чином, це допоможе нашим військовослужбовцям перемогти противника на полі бою», - заявив Наєв.

Читайте також: Наєв подякував союзникам за зброю для перемоги України

Він також подякував керівництву Збройних сил Канади за постійне партнерство та всебічну допомогу Україні у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність.

Своєю чергою, віцеадмірал Очтолоні запевнив, що Канада надаватиме безперервну підтримку Україні не тільки у військовому плані, а й політичному, активно відстоюючи її інтереси на міжнародному рівні.

Читайте також: Канада та Британія погодили довготермінову підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що усі вісім танків Leopard 2, які Канада пообіцяла Україні, уже на території Польщі.

Фото: командування Об'єднаних сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-