Десантники, артилеристи, морпіхи: Зеленський відзначив нагородами 349 військових

Десантники, артилеристи, морпіхи: Зеленський відзначив нагородами 349 військових

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 349 українських військовослужбовців, серед яких 45 бійців Повітряних сил, 152 – десантно-штурмових військ і 152 бійці Сухопутних військ.

Про це Глава держави розповів у своєму відеозверенні, передає Укрінформ.

"Підписав укази про нагородження наших воїнів. Чотири укази. 349 військовослужбовців відзначені державними нагородами. Серед них – 45 бійців Повітряних сил, 152 – ДШВ, 152 воїни – Сухопутні війська", - сказав Зеленський.

Він особливо відзначив наших бійців, які бʼються на Донеччині у складі ОСУВ «Таврія» генерала Тарнавського. Зокрема, морських піхотинців 35-ї окремої бригади та артилеристів 55-ї окремої бригади. "Ви, як завжди, хлопці, результативні! Дякую!", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський провів військовий кабінет - обговорили управління передовою

Він також висловив вдячність бійцям ОСУВ «Одеса» генерала Москальова – 63-ій окремій механізованій бригаді, яка потужно бʼє окупантів за удари по наших містах і селах на Південному напрямку, і воїнів 126-ї окремої бригади сил ТрО – аеророзвідників.

"Дякую вам, хлопці, за уважність, яка стає влучністю нашої артилерії. Ворог обовʼязково зазнаватиме втрат у відповідь за кожен удар по українцях", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Танкові маневри на «Леопардах»: українських бійців у Польщі тренують норвезькі інструктори

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський своїми Указами відзначив державними нагородами 284 військовослужбовців, із них 186 - посмертно.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-