Війська рф за ніч подвоїли кількість ракетоносіїв у Чорному морі - Гуменюк

Війська рф за ніч подвоїли кількість ракетоносіїв у Чорному морі - Гуменюк

Єдині новини
Укрінформ
Війська російської федерації за останню ніч наростили кількість ракетоносіїв у Чорному морі до двох.

Про це керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Ворог за ніч наростив кількість ракетоносіїв. У Чорному морі їх зараз два - надводний фрегат і підводний човен", - сказала вона, зазначивши, що загальний залп ракет типу "Калібр" може досягати 12.

Гуменюк наголосила, що загроза ракетного удару зберігається. За її словами, наразі активність ворожої авіації доволі потужна, попри те, що останнім часом ворог економить ракети.

Читайте також: Україна повідомить про надходження Patriot тоді, коли це буде потрібно — Ігнат

"Навряд це буде масований ракетний удар... Хоча аналітики та експерти стверджують, що росіяни можуть назбирати сили, щоб напередодні, наприклад, контрнаступу потужно вдарити по території України та налякати громадян", - додала керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня.

Читайте також: Ігнат - про можливість ракетних обстрілів на Великдень: Ознаки підготовки є завжди

Як повідомлялося у вівторок, на бойовому чергуванні в Чорному морі росія тримала чотири свої кораблі, зокрема один носій крилатих ракет типу "Калібр" із загальним залпом – до чотирьох ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-