Україна ухвалить рішення про контрнаступ в останній момент – Данілов

Україна ухвалить рішення про контрнаступ в останній момент – Данілов

Укрінформ
Штаб Головнокомандувача Збройних сил України ухвалюватиме рішення про початок запланованого контрнаступу в останній момент.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов у програмі новин Tagesschau німецького телеканалу ARD, передає Укрінформ.

«Якщо хтось думає, що у нас тільки один варіант, то це не так. Навіть три варіанти - це замало, - заявив Данілов.

За його словами, Україна перебуває в постійному контакті зі своїми ключовими союзниками, такими як США, Велика Британія, Німеччина та Польща, але «дані щодо проведення тих чи інших операцій, чисельність залучених підрозділів і на якому напрямку - ця інформація є цілком секретною».

Він піддав сумніву твердження американського мовника CNN, що Україна начебто вже змінила деякі свої військові плани через витік документів Пентагону.

«Можу сказати, що кількість людей, які знають про наші плани на нашій території, вкрай обмежена. І я не думаю, що джерело, яке спілкувалося з CNN, мало до цього якесь відношення», - сказав Данілов.

Читайте також: Витік секретних файлів Пентагону не вплине на обсяги підтримки України – Держдеп

Секретар РНБО «не вражений» публікацією численних секретних документів.

«Ви можете знайти це в загальнодоступних джерелах. Що стосується іншої інформації — якщо вона справді була засекреченою — то агентства Сполучених Штатів і Сполученого Королівства точно знатимуть, звідки вона надходить. І чому вона з’явилася прямо зараз», - зауважив він.

За будь-яких умов спецслужби, на переконання Данілова, повинні бути «більш пильними».

Як повідомляв Укрінформ, представник ОПУ Михайло Подоляк у понеділок заявив, що поява в публічному доступі секретних документів Пентагону не розкриває даних про контрнаступ ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-