У Міноборони показали, як тренуються новобранці ЗСУ у Британії

У Міноборони показали, як тренуються новобранці ЗСУ у Британії

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці Збройних сил України під керівництвом британських інструкторів в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії відпрацювали способи пересування особового складу у складі підрозділу та дії в наступі та обороні.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі, оприлюднивши відповідні світлини.

«Військовослужбовці-інструктори Королівського полку принцеси Уельської Сухопутних військ ЗС Великої Британії проводять заняття з відпрацювання способів пересування особового складу у складі підрозділу, дій в наступі та обороні, ведення бойових дій в населених пунктах для військовослужбовців Збройних Сил України», - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, базова загальновійськова підготовка у Великій Британії була започаткована урядом цієї країни у 2022 році. Вона є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства щодо підтримки України в обсязі понад 2,3 мільярда фунтів стерлінгів.

Фото: Олександр Павлюк / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-