Президент відзначив підрозділи Сил оборони, які наближають перемогу України

Президент відзначив підрозділи Сил оборони, які наближають перемогу України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський назвав підрозділи Сил оборони, які своєю стійкістю надихають та наближають перемогу.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

«Сьогодні, як і завжди, є наші підрозділи, які варто відзначити. Десантники «Вісімдесятки» та бійці 57-ї окремої мотопіхотної бригади... 30-та окрема механізована бригада... Міцність вашого захисту, хлопці, і стійкість – усе це надихає. Надихає потужно. Надихає світ не скидати обертів у підтримці України. Дякую вам, воїни! 35-та й 36-та окремі бригади морської піхоти, воїни 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ»... Незмінно молодці. Незмінно прагнуть більшого результату. Дякую! Дякую підрозділу спеціального призначення 1-го головного центру ГУР, які воюють у Бахмуті. Молодці, хлопці! Бахмут і Марʼїнка, Авдіївка і весь наш Донбас, наш схід, Запоріжжя й наше Приазовʼя, наша Херсонщина – я дякую всім, хто бʼється за свободу для нашої країни, за свободу для наших людей. Дякую всім, хто неодмінно вижене російську армію з України!», - наголосив глава держави.

Відео: ОП

Читайте також: На Київщині нагородили водіїв шкільних автобусів, які рятували мешканців на початку вторгнення рф

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами України 143 захисників України, 98 з яких - посмертно.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-