росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

Інфографіка
Укрінформ
У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають сім російських кораблів, серед яких три носії крилатих ракет «Калібр».

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

«Станом на 4 квітня в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться 7 ворожих кораблів, з них 3 носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп до 20 ракет; в Азовському морі - 1 ворожий корабель; в Середземному морі до 7 ворожих кораблів, з них 3 носія крилатих ракет «Калібр», загальний залп до 20 ракет», - ідеться в повідомленні.

У ВМС також повідомили, що за добу, в інтересах рф, прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря - 23 судна, з них 5 суден продовжило рух у напрямку протоки Босфор; до Чорного моря - 28 суден, з них 3 судна продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: У розвідці розповіли, чому росія змінює тактику ракетних обстрілів

Раніше у вівторок пресслужба ОК «Південь» повідомила, що росія тримає на бойовому чергуванні 9 кораблів, серед яких 2 носії «калібрів» із загальним залпом 12 ракет.

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки повідомили, що загроза з боку надводних безпілотників, ймовірно, обмежує дії чорноморського флоту рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-