Заступник Резнікова у Польщі обговорив із союзниками підготовку українських військових

Заступник Резнікова у Польщі обговорив із союзниками підготовку українських військових

Фото
Укрінформ
Перший заступник міністра оборони генерал-лейтенант Олександр Павлюк під час візиту у Польщу повідомив представникам країн-союзниць про потреби України у підготовці підрозділів Сил оборони та загалом у забезпеченні відсічі збройній агресії росії.

Як передає Укрінформ, про це Павлюк повідомив у Телеграмі.

Він провів низку зустрічей з представниками країн-союзниць та поінформував про загальну обстановку на передових позиціях фронту і поточні виклики, озвучив наявні потреби в підготовці підрозділів українського війська та загалом у забезпеченні відсічі збройній агресії росії.

За словами Павлюка, окремо він обговорив із представниками тренувальної місії Combined Arms Training Command (CAT-C) подальші плани вдосконалення програм підготовки українських військовослужбовців та інші важливі питання.

“Робимо все, щоб забезпечити високу якість навчання, а також обмін знаннями та інформацією. У війні з ворогом ЗСУ використовують стандарти НАТО і креативні сучасні рішення. Тому наш досвід бойових дій також дуже корисний для друзів та партнерів”, - наголосив Павлюк.

Читайте також: Інструктори з Данії навчають українських військових веденню позиційних боїв

Також генерал-лейтенант висловив вдячність військово-політичному керівництву, уряду і народу Польщі за незмінну позицію і непохитну підтримку України.

“Нині між Україною і дружньою Польщею – особливі відносини на всіх рівнях. Міністерство оборони і ЗСУ щиро вдячні Польщі за вагому допомогу і підтримку, яку ми відчуваємо з перших днів неспровокованого російського вторгнення. Українці, і зокрема, наші захисники пам’ятатимуть ваші добрі справи”, - подякував заступник міністра оборони.

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2022 року в Польщі на кількох авіаційно-рятувальних базах розпочалось навчання українських медиків із евакуації повітряним шляхом поранених військових і цивільних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-