Сирський - про ситуацію в районі Бахмута: Ворог не полишає спроб прорвати оборону

Сирський - про ситуацію в районі Бахмута: Ворог не полишає спроб прорвати оборону

Фото
Укрінформ
На Бахмутському напрямку ворог не полишає спроб прорвати оборону ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, йдеться у повідомленні Сухопутних військ.

"Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою, проте контрольованою. Ворог не полишає спроб прорвати нашу оборону довкола міста та направляє туди свої кращі підрозділи", - йдеться у повідомленні.

За його словами, українські захисники героїчно тримають місто та завдають значних втрат силам противника. Мужні піхотинці 28-ї, 54-ї, 56-ї та 57-ї бригад разом із побратимами з 93-ї та 4-ї бригади оперативного призначення, а також іншими силами оборони пліч-о-пліч тримають фронт, не залишаючи ворогові шансів на успіх.

Читайте також: У районі Бахмута за добу відбулися 14 бойових зіткнень — ЗСУ ліквідували 86 загарбників

У повідомленні йдеться, що Сирський постійно перебуває на лінії фронту разом з підпорядкованими підрозділами. Спільно з командирами вони узгоджують дії, котрі завадять ворогу реалізувати свої плани.

Командувач Східного угруповання військ відзначив кращих захисників за успішне виконання бойових завдань.

Як повідомляв Укрінформ, у районі Бахмута за добу відбулося 14 бойових зіткнень із ворогом, під час яких знищено за добу 86 окупантів, 117 зазнали поранень.

Фото: Сухопутні війська ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-