росія тримає у Чорному морі підводний ракетоносій із «Калібрами»

росія тримає у Чорному морі підводний ракетоносій із «Калібрами»

Єдині новини
Укрінформ
На бойовому чергуванні рф у Чорному морі перебуває російський підводний ракетоносій з чотирма ракетами "Калібр" на борту.

Про це повідомила керівник пресцентру Сил охорони та оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

"По-перше, природа знову на нашому боці, погода погіршується і змушує корабельне угруповання ворогів переформатовуватись і заводитись у пункти базування. Якщо вчора ще на бойовому чергуванні були два підводні ракетоносії, надвечір залишився один. І це говорить про те, що чотири ракети типу "Калібр" готові до використання. Але нагадаю, що поява на бойовому чергуванні - це інтервал дві-три години", - сказала Гуменюк.

Вона зауважила, що пуск ракети з підводного човна силам ППО виявити складніше, тож на сигнали повітряної тривоги слід реагувати особливо оперативно.

Читайте також: Нові цілі ворога – військові об’єкти та логістика: наскільки це небезпечно?

Як повідомляв Укрінформ, Генеральний штаб ЗСУ наголошує, що залишається високою ймовірність завдання ворогом ракетних та авіаційних ударів по всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-