Президент відзначив українських бійців на Донеччині та Херсонському напрямку

Президент відзначив українських бійців на Донеччині та Херсонському напрямку

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував українським захисникам та захисницям за результати і стійкість на Донеччині та влучність на Херсонському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у вечірньому відеозверненні.

“Хочу сьогодні, як і завжди, відзначити наших бійців. Усіх, хто б’ється за нашу державу. 56-та і 57-ма окремі мотопіхотні бригади – дякую вам, хлопці! Дякую за силу та стійкість в обороні Бахмута! Воїни 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, десантники «Сімдесятдевʼятки», морпіхи 35-ї та 36-ї окремих бригад, 74-й окремий розвідбат, наші артилеристи 55-ї бригади «Запорізька Січ» – я радий, що можу незмінно дякувати вам за результати, за міцність, за стійкість на Донеччині!” - сказав Зеленський.

Читайте також: Президент: Маємо сьогодні важливі оборонні рішення, необхідні для підтримки наших воїнів

Також він згадав про бійців на Херсонському напрямку.

“Херсонський напрямок... 406-та окрема артилерійська бригада і 131-й окремий розвідбат – молодці, хлопці! Незмінно влучні, незмінно сильні! Дякую кожному й кожній, хто зараз у бою! Слава всім, хто захищає незалежність нашої держави”, - підкреслив Президент.

Читайте також: Зеленський назвав стратегічним кроком до перемоги рішення ЄС про снаряди для України

Як повідомлялося, упродовж доби російські війська завдали 13 авіаційних та 4 ракетних удари по Україні, здійснили безуспішні наступальні дії на Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-