У ЗСУ вважають, що заяви пригожина і гіркіна є найкращим демотиватором для військ рф

У ЗСУ вважають, що заяви пригожина і гіркіна є найкращим демотиватором для військ рф

Укрінформ
Заяви ватажка пвк «вагнер» євгена пригожина щодо ситуації на фронті є найкращим демотиватором як безпосередньо для російських військ, так і для самих «вагнерівців».

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, відповідаючи на запитання щодо заяв пригожина про неминучість українських контрнаступів і про те, що російські війська втратять ініціативу, передає кореспондент Укрінформу.

Читайте також: Генпрокурор США: Існує багато доказів того, що пригожин є воєнним злочинцем

«Ці заяви пригожина – це, напевне, якийсь сигнал SOS їхньому керівництву. Він ще постійно говорив, що їм снарядів не вистачає тощо. Тому станом на сьогодні, напевно, заяви пригожина і гіркіна є найкращим демотиватором для їхніх як війська безпосередньо, так і для проксі-систем, таких як терористична організація «вагнера», - зазначив він.

Читайте також: Британія в ОБСЄ: росія втратила під Бахмутом до 30 тисяч убитими й пораненими

Як повідомлялося, в Інституті вивчення війни вважають, що пригожин готується виправдовувати перед російською аудиторією поразку його найманців у боях під Бахмутом. Зокрема, він «спрогнозував» український контрнаступ, щоб пояснити актуальність своїх закликів до росіян берегти боєприпаси та техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-