росіянин зізнався у вбивстві двох беззбройних захисників України – перехоплення ГУР

росіянин зізнався у вбивстві двох беззбройних захисників України – перехоплення ГУР

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило перехоплення розмови російського військовослужбовця та його співрозмовниці, який вбив двох беззбройних українських захисників

Як передає Укрінформ, відповідне аудіоперехоплення Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило у Телеграмі.

Зокрема, загарбник розповідає, як особисто розстріляв на відео двох українських військових, які попередньо склали свою зброю й просили не стріляти.

“Вони зброю здали, а я їх все одно прикінчив”, - заявляє росіянин.

Читайте також: росія готується до оборонних дій у Криму – розвідка

Його співрозмовниця розповідає про російського підприємця, якого ув’язнили за вбивство своєї родини, а він пішов до приватної військової компанії “вагнер”, а потім, відбувши контракт, полетів на відпочинок.

“Сказали, що буде каратися законом, хто про “вагнерівців” підійматиме їхнє минуле. Вони воювали, вони тепер, ну, чисті”, - повідомляє жінка.

Читайте також: Космічну компанію у Люксембурзі підозрюють у наданні супутникових зображень пвк «вагнера»

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня у мережі з’явилось відео, на якому росіяни розстріляли українського військовополоненого. На кадрах видно українського бійця, який на запитання росіян відповідає гаслом "Слава Україні!". Після цього загарбники пускають по ньому автоматну чергу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-