ЗСУ знищили шість ворожих артскладів на Бахмутському напрямку

ЗСУ знищили шість ворожих артскладів на Бахмутському напрямку

Укрінформ
Сили оборони за добу знищили на Бахмутському напрямку шість російських польових артилерійських складів.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

"У росіян спостерігається динаміка до зменшення боєприпасів - вони доставляють снаряди з віддалених регіонів, снаряди менш якісні через застарілість, також довше "плече доставки". І ми працюємо постійно, аби знищувати їхні польові артилерійські склади. Зокрема, на Бахмутському напрямку за цю добу було знищено 6 таких складів", - сказав Череватий.

Читайте також: Українська авіація завдала вісім ударів по районах зосередження загарбників

Водночас він зауважив, що війська рф продовжують активно застосовувати артилерію на Бахмутському та Лимансько-Куп'янському напрямках. Зокрема, на першому з них за добу відбувся 191 обстріл, на другому - 395.

Речник зауважив, що для перемоги Україні потрібна ракетна й артилерійська перевага.

Читайте також: У Бахмуті прикордонники зупинили спроби прориву двох штурмових груп росіян

"Чим більш далекобійна зброя, чим більша у неї сила ураження і чим зброя точніша, тим більша перевага. Це забезпечує можливість уражати командні пункти та скупчення ворога, його логістику, склади з пально-мастильними матералами і артснарядами", - сказав Череватий.

Як повідомлялося, упродовж кількох тижнів російські війська здійснюють найбільше артилерійських обстрілів на Лимано-Куп'янському напрямку.

Фото: gettyimages

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-