У росії закінчуються боєприпаси, тому вона втрачає здатність наступати – розвідка Британії

У росії закінчуються боєприпаси, тому вона втрачає здатність наступати – розвідка Британії

Укрінформ
Останніми тижнями дефіцит боєприпасів для російської артилерії, ймовірно, збільшився до такої міри, що на багатьох ділянках фронту діють надзвичайно жорсткі обмеження.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомило Міноборони Британії із посиланням на дані розвідки.

Зазначається, що це майже напевно було ключовою причиною того, чому жодне російське з'єднання останнім часом не змогло здійснити значущі в оперативному плані наступальні дії.

«росія майже напевно вже вдалася до видачі старих боєприпасів, які раніше були віднесені до категорії непридатних», - вважають у розвідці Британії.

Указом президента рф від 3 березня 2023 року міністерство торгівлі та промисловості встановило заходи щодо обходу повноважень керівників ОПК, які не виконують виробничі завдання.

Читайте також: рф поповнює втрати бронетехніки старими танками Т-62 – розвідка Британії

«росія все більше застосовує принципи командної економіки до свого військово-промислового комплексу, оскільки вона визнає, що її оборонні виробничі потужності є ключовою вразливістю у все більш виснажливій «спеціальній військовій операції»», - зауважили у британській розвідці.

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні розвідка Британії зазначала, що близько половини в’язнів, яких пвк «вагнера» уже задіяла на полі бою в Україні, отримали поранення або загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-