Боєприпаси, техніка та ППО: Залужний обговорив із Міллі оборонні потреби України

Боєприпаси, техніка та ППО: Залужний обговорив із Міллі оборонні потреби України

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі питання оборонних потреб України.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

"Провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Обговорили низку важливих для нас тем. Докладно зупинився на питанні оборонних потреб України", - написав він.

Залужний зазначив, що мова йшла про постачання боєприпасів і техніки. Головнокомандувач наголосив на необхідності посилення можливостей системи протиповітряної оборони.

Крім цього, Залужний розповів генералу Міллі про ситуацію на полі бою. Сторони домовились продовжувати діалог та спільну роботу.

"Вдячний президенту США Джо Байдену, особисто генералу Марку Міллі і всьому американському народу за підтримку України", - підкреслив Головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Залужний обговорив із союзниками постачання зброї та посилення ППО

Як повідомляв Укрінформ, керівник ОП Андрій Єрмак і Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провели 9 березня телефонну розмову з радником президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном і головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі, під час якої йшлося про оборону Бахмута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-