Єрмак і Залужний розповіли раднику Байдена та генералу Міллі про оборону Бахмута

Єрмак і Залужний розповіли раднику Байдена та генералу Міллі про оборону Бахмута

Укрінформ
Керівник ОП Андрій Єрмак і Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провели телефонну розмову з радником президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном і головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі.

Як передає Укрінформ, про це Єрмак повідомив у Телеграмі.

“Ми розповіли про оперативну ситуацію на фронті та можливі дії противника. Окремо зупинилися на обороні Бахмута й заходах, які вживаються для забезпечення стійкості позицій українських сил на Донецькому напрямку”, - написав він. 

У розмові Єрмак наголосив на важливості продовження надання Україні необхідної військової та фінансової підтримки.

Читайте також: Президент: Робимо все, щоб тактичні кроки спрацювали на стратегічне завдання - успіх України

Керівник ОП також подякував американському народові, адміністрації президента Байдена та Конгресу США за надійне стратегічне партнерство й підтримку України в боротьбі за суверенітет, деокупацію всіх земель та дотримання міжнародного права й Статуту ООН.

Як повідомлялося, виступаючи на конференції United for Justice у Львові Єрмак заявив, що світ потребує якнайширшого міжнародного інституту відповідальності рф за агресію проти України з найвищим рівнем визнання, за допомогою якого можна буде завдати потужного правового удару по конкретних злочинцях.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-