Україна наближається до забезпечення повної відповідальності рф за скоєні злочини – Зеленський

Україна наближається до забезпечення повної відповідальності рф за скоєні злочини – Зеленський

Укрінформ
Україна крок за кроком іде до того, щоб забезпечити повну відповідальність рф, як держави-терориста, за скоєні злочини. Інституції, які вже працюють, працюватимуть ще активніше.

На цьому в своєму вечірньому зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський.

«Відбулася масштабна конференція за участю багатьох наших партнерів – правників України, всієї Європи та світу. United for Justice. «Обʼєднані заради справедливості». Крок за кроком ми йдемо до того, щоб забезпечити повну відповідальність держави-терориста за скоєне проти нашої держави, проти наших людей», - сказав Зеленський.

Читайте також: Світ достатньо сильний, щоб покарати росію за війну - Зеленський

Глава держави підкреслив, що покарання мають зазнати всі російські вбивці, кожен організатор цієї агресії, усі, хто будь-яким чином забезпечує війну проти нашої держави й терор проти наших людей.

«І це не просто якась мрія про справедливість. Це робота, яка вже ведеться. Це домовленості, яких ми вже досягаємо. Це інституції, які вже працюють і будуть працювати ще активніше заради відновлення справедливості. Заради покарання винних в агресії», - сказав Президент.

Читайте також: Україні потрібні винищувачі F-16, щоб протистояти російським ракетам та авіабомбам – Ігнат

Зеленський подякував усім партнерам, які допомагають будувати мережу юридичної взаємодії, щоб відповідні вироки прозвучали й були реалізовані.

Як повідомлялося, 3 березня у Львові розпочалася конференція United for Justice — «Об’єднані заради справедливості» або «юридичний Рамштайн». Коаліція, яка працює над параметрами майбутнього спеціального трибуналу щодо росії за злочин агресії проти України, вже налічує 29 держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-