Гідна відсіч загарбникам є передумовою успіху оборонних операцій - Зеленський

Гідна відсіч загарбникам є передумовою успіху оборонних операцій - Зеленський

Відео
Укрінформ
Забезпечення гідної відсічі російським загарбникам сьогодні є передумовою успіху оборонних операцій ЗСУ у найближчі місяці.

Про це у відеозверненні заявив Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

«Гідна відсіч ворогу зараз – це передумова успіху наших оборонних операцій найближчих місяців», - сказав глава держави.

Президент подякував бійцям 27-ї Печерської бригади Нацгвардії, які воюють на Донецькому напрямку і вправно знищують ворожу техніку.

Він також висловив вдячність зенітникам Повітряних сил, які збили ще один російський бомбардувальник, та Нікопольському зенітному ракетному полку.

Читайте також: Генштаб показав, як українські військові у Британії відпрацьовують позиційні бойові дії

«Дякую бійцям 72-ї окремої механізованої бригади, 59-ї окремої мотопіхотної бригади, 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, морпіхи – 35-та бригада, гармаші – 55-та артилерійська бригада... Дякую воїнам 128-ї окремої бригади ТрО і 1-ї танкової бригади, які боронять Запорізький напрямок. Молодці, хлопці», - сказав глава держави.

Окрім того, Зеленський подякував військовослужбовцям ОСУВ «Хортиця», тим, хто захищає Бахмут, стійко і хоробро виконує бойові завдання.

Читайте також: Данілов - про військові втрати росіян біля Бахмута: 1 до 7 на нашу користь

«Слава всім, хто зараз у бою за Україну! Дякую кожному і кожній, хто наближає перемогу нашого народу та історичні вироки організаторам і виконавцям російської агресії! Вічна пам’ять і шана всім, хто віддав своє життя за Україну і за порятунок наших людей!» - сказав Президент.

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, російські війська не полишають спроб оточити місто Бахмут. Українська авіація за день завдала по ворогу п'ять ударів, збила ворожий Су-34 та безпілотник типу ZALA.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-