Запаси ракет у росіян майже на нулі – Буданов

Запаси ракет у росіян майже на нулі – Буданов

Укрінформ
Час між ракетними ударами рф по території України збільшується, а кількість ракет в ударах зменшується. Причиною такої тенденції є зменшення запасів ракет ворога до критично низьких показників.

Як передає Укрінформ, таку думку висловив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов у інтерв’ю «Голосу Америки».

«Ракетних обстрілів ми пережили вже більше 20. В принципі, це як статистика вже йде. Єдина закономірність у ньому, що кожен раз час між ракетними ударами збільшується, а кількість ракет в ударах зменшується. Ось єдина закономірність», - зазначив Буданов.

Читайте також: Наступні три місяці війни визначать перебіг подійБуданов

Відповідаючи на питання, яка причина такої тенденції, він наголосив: «Зменшення запасів ракет. Іншої не існує. Вони вже, в принципі, сидять майже на нулях».

Як повідомляв Укрінформ, командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук поінформував, що Сили оборони з вересня знищили понад 650 російських крилатих ракет.

27 лютого представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Черняк повідомив, що воєнна розвідка України спостерігає зміну росією тактики у застосуванні ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-