Зеленський подякував оборонцям Донбасу

Зеленський подякував оборонцям Донбасу

Укрінформ
Президент подякував українським захисникам, які боронять Донбас, та привітав військових авіаційних інженерів із професійним святом.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні.

«Сьогодні відзначу бійців 56-ї окремої мотопіхотної бригади та 77-ї окремої аеромобільної бригади за героїзм і результативність у боях на Бахмутському напрямку. Молодці, хлопці Артилеристи 55-ї бригади «Запорізька Січ», морпіхи 35-ї окремої бригади імені контрадмірала Остроградського, піхотинці 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Гандзюка та 72-ї окремої бригади імені Чорних Запорожців, а також десантники 79-ки – усі на Донбасі – я дякую вам, хлопці, за гідну відсіч ворогу!», - зазначив глава держави.

Президент також подякував усім військовослужбовцям Інженерно-авіаційної служби авіації ЗСУ, які сьогодні відзначають професійне свято - «всім тим, хто працює на землі, щоб Україна перемагала в небі».

Читайте також: ЗСУ відбили близько 70 ворожих атак на п'яти напрямках

За словами Зеленського, це люди, чию фаховість, надійність повністю підтвердила наша здатність боронити небо. «Я дякую всім, хто робить цей інженерно-авіаційний внесок у наближення нашої перемоги», - підсумував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, українські захисники за добу знищили 650 російських загарбників, загалом за рік втрати російської армії в Україні становлять близько 147 470 осіб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-