У місці великої концентрації загарбників під Маріуполем повідомляють про вибухи

У місці великої концентрації загарбників під Маріуполем повідомляють про вибухи

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріупольському районі, в місці великої концентрації загарбників, повідомляють про звуки вибухів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

«Повідомляють про звуки вибухів в Маріупольському районі по лінії с. Ялта / с. Юр’ївка (місце великої концентрації окупантів). Уточнюємо. Повітряна тривога в нас, а прилітає до окупантів. Хороша тенденція», - зазначив Андрющенко.

Пізніше він поінформував, що ці вибухи в Маріупольському районі були результатом тренувань на полігоні мобілізованих російських військових.

«Попередньо, звуки вибухів на узбережжі Маріупольського району (Ялта-Урзуф) - поновлення тренувань мобілізованих росіян на полігоні в районі с. Бабах-Тарама. Завезли чергову порцію гарматного м’яса з московії, готують на перехід у стан «хороший руский». Але день лише почався, а бавовна стає частим гостем Маріуполя та району. Чекаємо на хороші новини», - написав Андрющенко.

Читайте також: Українські захисники знищили вже 147 470 російських загарбників

Як повідомлялося, у Маріуполі в районі Новоселівці 25 лютого підтвердили нічні влучання у склад боєкомплектів військових рф та ворожу військову техніку.

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-