У Маріуполі підтверджують влучання у склад боєкомплектів військових рф

У Маріуполі підтверджують влучання у склад боєкомплектів військових рф

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі в районі Новоселівці підтверджують влучання у склад боєкомплектів військових рф, є також дані про влучання у ворожу військову техніку.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне нічне фото з міста.

«Наслідки Маріупольскої бавовни вчора. Після “кари небесної”. Група Маріупольського Спротиву підтверджує мінус склад БК за яскравою пожежою в районі Новоселівка Центрального району та саундтреком детонації снарядів», - написав Андрющенко під фото.

Потім, через декілька хвилин, у Телеграмі він уточнив, що було знешкоджено у результаті прильоту «бавовни».

«Маріупольска бавовна. Наслідки. Продовжуємо фіксувати. За отриманими даними до раніш знешкоджених складів БК та ПСМ додаються (барабаний дріб): - 2 БМП, - 1 танк, - 1 САУ , - 50 окупантів у стані 200 або важкого 300», - констатував радник мера та опублікував відповідні фото пошкодженої техніки.

Читайте також: росія перекинула у Маріуполь молодих строковиків разом із кадирівцями - Андрющенко

Він додав, що через складність та охорону території влучання «продовжуємо збір даних щодо реалій бавовни».

Як повідомлялося, 22-23 лютого у Маріуполі фіксували приліти «бавовни», загарбники після вибухів піднімали свою авіацію в небо.

Фото: Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-