Зеленський прокоментував слова генерала Міллі про важкість вигнання росіян з України

Зеленський прокоментував слова генерала Міллі про важкість вигнання росіян з України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав голову Об’єднаного комітету начальників штабів США генерала армії Марка Міллі пришвидшити постачання зброї, якщо він дійсно хоче витиснути ворога з України.

Про це Зеленський заявив на пресконференції глави держави «Лютий. Рік незламності» у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

«Я поважаю думки військових, особливо партнерів, які постійно нас підтримують, є лідерами підтримки. Якщо дійсно генерал Міллі так думає, напевно, я почув би такі думки», - прокоментував глава держави.

Він підкреслив, що все залежить від підтримки, тож генерал Міллі - «якщо хоче, щоб ми дійсно швидше витиснули ворога з нашої держави» - повинен пришвидшити постачання.

Щодо підтримки США Президент заявив, що найголовнішою відповіддю є візит Президента Джо Байдена до Києва: «Є матеріальні активи, є зброя і це дуже важливо… А ось є віра в перемогу. Це був візит Президента Байдена. Я думаю, це є головний сигнал, а Міллі не приїжджав. Ми їх запрошуємо», - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, 16 лютого голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал США Марк Міллі заявив, що «дуже, дуже важко» буде вигнати росіян з окупованої території України.

24 лютого 2022 року росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабний наступ. За рік Сили оборони України завдали значних втрат агресору, знищивши майже 147 тис. російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-