Через значні втрати ворог веде приховану мобілізацію на Кавказі - Генштаб ЗСУ

Через значні втрати ворог веде приховану мобілізацію на Кавказі - Генштаб ЗСУ

Укрінформ
Через значні втрати ворог веде приховану мобілізацію в регіонах Кавказу. Це переважно громадяни, які відбували чи відбувають покарання в пенітенціарних закладах.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, розміщеному на його сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“З метою поповнення масштабних втрат в живій силі, ворог продовжує приховану мобілізацію в російській федерації. Зокрема, в регіонах Кавказу, триває активна примусова мобілізація чоловіків призовного віку з метою відправки для участі в бойових діях на території України”, - зазначається у ньому.

За даними Генштабу, мобілізації підлягають всі чоловіки незалежно від стану здоров’я та бажання воювати. Велика кількість мобілізованих - це громадяни, які відбували чи відбувають покарання в пенітенціарних закладах. Ув’язнених звільняють за умови добровільної участі в бойових діях на території України.

Читайте також: Ворог безуспішно намагався наступати біля восьми населених пунктів на Сході України

Нагадаємо, наразі ворог зосереджує основні зусилля зараз на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби захисники України відбили близько 100 атак противника на зазначених напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-