росія за рік завдала по Україні майже 8,5 тисячі ракетних та авіаційних ударів

росія за рік завдала по Україні майже 8,5 тисячі ракетних та авіаційних ударів

Укрінформ
Від початку повномасштабної війни росія завдала майже 5 тисяч ракетних та 3,5 тисячі авіаційних ударів по об'єктах на території України, а також майже 1100 ударів із застосуванням безпілотників.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов.

"Загалом від початку повномасштабної збройної агресії російськими окупаційними військами по об'єктах на території України завдано майже 5 тисяч ракетних та майже 3,5 тисячі авіаційних ударів. Завдано майже 1100 ударів із застосуванням безпілотних літальних апаратів", - сказав він.

Громов додав, що протягом лютого захисники "відмінусували" шість літаків та два вертольоти противника, збили 80 крилатих ракет та 84 безпілотники.

Читайте також: Генштаб: Ракети, якими обстрілюють Україну, дедалі частіше вибухають над рф

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. За рік війни сили оборони України завдали значних втрат агресору, знищивши майже 146 тис. російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-