Понад 350 тисяч російських військових залучені до війни проти України – Наєв

Понад 350 тисяч російських військових залучені до війни проти України – Наєв

Укрінформ
Понад 350 тисяч військових російської федерації задіяні у війні проти України.

Про це командувач Об‘єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив в інтерв‘ю Укрінформу.

«Кількість ворога, задіяного на території України і довкола неї, складає трохи більше 350 тисяч осіб», – сказав він.

Наєв також назвав кількість російських і білоруських військових, які наразі перебувають на території республіки білорусь.

«У білорусі перебувають збройні сили республіки білорусь. Їх загальна чисельність – 65 тисяч, з них 4 тисячі базуються в прикордонних районах з Україною. Крім того, на білоруських полігонах знаходиться шоста дивізія російської федерації загальною чисельністю 10,5 тисяч осіб. Вони проводять там свої тренування", – зазначив генерал-лейтенант.

Читайте також: Сергій Наєв, командувач Об'єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант

Командувач Об‘єднаних сил ЗСУ запевнив, що він реагує на будь-яке збільшення чисельності ворога на північному напрямку. "Мою реакцію викликає будь-яка зміна чисельності цих військ. Коли вона зросте в кілька разів, тоді ми також будемо збільшувати кількість наших військ. Це відбуватиметься дзеркально: вони підвищують рівень загрози – ми підвищуємо рівень свого реагування на це», – підкреслив Наєв.

Як повідомлялося, Сили оборони України за минулу добу відбили атаки загарбників у районах населених пунктів Куземівка і Діброва Луганської області та Федорівка, Ягідне, Берхівка, Бахмут і Курдюмівка на Донеччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-