Ракетоносіїв рф в Чорному морі наразі немає - ОК «Південь»

Ракетоносіїв рф в Чорному морі наразі немає - ОК «Південь»

Укрінформ
Шторм не дозволяє перебувати у Чорному морі великій кількості ворожих кораблів, наразі на бойовому чергуванні ракетоносіїв немає, однак варто зберігати пильність, оскільки упродовж 2-3 годин вони можуть там з’явитись.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«Наразі штормова погода не дозволяє перебувати великій кількості кораблів в морі. Шторм не дуже міцний, але все ж таки суттєвий – це 3-4 бали і скорше за все через загрозу збільшення хвилювання моря, ворог завів все ж таки ракетоносії в пункти базування. Оскільки спостерігалась певна активність тектонічних порід. На даному етапі ми не фіксуємо присутності ракетоносіїв на бойовому чергуванні, але знаємо, що за 2-3 години вони можуть там опинитись», - повідомила Гуменюк, додавши, що треба бути пильними і дотримуватись правил безпеки під час оголошення сигналів повітряної тривоги.

Читайте також: Битва за Україну. День триста шістдесят третій

Як повідомляв Укрінформ, у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться п`ять ворожих кораблів, носії крилатих ракет “Калібр” відсутні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-