Зброя союзників утричі скоротила різницю сил із росією в Чорному морі — командувач ВМС України

Зброя союзників утричі скоротила різницю сил із росією в Чорному морі — командувач ВМС України

Укрінформ
У зв'язку з надходженням ракетних комплексів від країн партнерів різниця потенціалів росії та України у Чорному морі зменшилась утричі.

Про це повідомив командувач Військово-Морських сил ЗС України віцеадмірал Олексій Неїжпапа, повідомляє Укрінформ із посиланням на Military Media Center.

«Якщо порівнювати сили та засоби чорноморського флоту рф з ВМС ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення, то ті кораблі та підрозділи становили в середньому дванадцять до одного. На даний час у зв'язку з надходженням ракетних комплексів та іншого озброєння від країн партнерів, різниця цих потенціалів зменшилась в три рази», - зазначив він.

Читайте також: Резніков про літаки для України: знаю, що це питання вже вирішене

Командувач ВМС додав, що зараз, крім іншого, "ми пильно стежимо за небом, збиваємо ракети, безпілотні літальні апарати та інший металобрухт російського та іранського виробництва".

Він запевнив, що усі стратегічні підступи до Одеської області під контролем Військово-Морських сил та інших підрозділів ЗСУ.

Читайте також: Втрати росії у Бахмуті і Вугледарі особливо високі — британська розвідка

Як повідомляв Укрінформ, командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук заявив, що зенітно-ракетні комплекси NASAMS, IRIS-T, Crotale, зенітні САУ Gepard та інші системи, надані партнерами, ефективно працюють на перемогу України над росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-