У Британії пройшли навчання понад 10 тисяч українських військових

У Британії пройшли навчання понад 10 тисяч українських військових

Фото
Укрінформ
Понад 10 тисяч українських військовослужбовців пройшли навчання у Сполученому Королівстві під керівництвом Сухопутних військ Великої Британії та Збройних Сил міжнародних партнерів.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

"Наразі понад 10 000 українців пройшли тренінги, які вчать виживати у ворожому оточенні, включно з поводження зі зброєю, влучною стрільбою, польовою тактикою, першою медичною допомогою та правом збройних конфліктів", - ідеться у повідомленні.

Навчальна операція базової військової підготовки забезпечує базову бойову підготовку українських новобранців, які повернуться воювати в Україну.

Програма, очолювана Великою Британією, передбачає підготовку та тренування Збройних сил України з використанням перевіреного в боях досвіду британської армії, що дозволяє їм прискорити розгортання, відновити свої сили та посилити опір.

Читайте також: У Британії українських військових навчають навичкам виживання

Новобранців навчають інструктори з 1-го батальйону Ірландської гвардії, полку Рейнджерів Великої Британії, Нової Зеландії, Австралії, Канади, Литви, Норвегії, Данії, Нідерландів, Швеції та Фінляндії.

Як повідомляв Укрінформ, король Великої Британії Чарльз ІІІ відвідав навчальну базу українських бійців на південному заході Англії.

Фото: The Royal Family

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-