У розвідці розповіли, для чого кремль готує масові заходи на річницю повномасштабного вторгнення

У розвідці розповіли, для чого кремль готує масові заходи на річницю повномасштабного вторгнення

Укрінформ
Наступного тижня в росії запланована низка офіційних заходів до роковин повномасштабної війни проти України. кремль підживлює таким чином пропаганду напередодні нової хвилі мобілізації.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ із посиланням на ГУР.

Представник ГУР зазначив, що "офіційними заходами ворог планує підтримувати власні наративи, заявляти про те, що усе нібито йде за планом й російські військові “захищають” країну від усього Заходу та НАТО".

Читайте також: путін знову схилятиме лукашенка до прямої участі у війні – Данілов

“Зокрема ця пропагандистська активність - це підготовка населення до нових мобілізаційних заходів і до нової хвилі мобілізації. Їм пояснюють, чому вони повинні мовчки йти на забій, виконуючи якісь незрозумілі вказівки кремлівських старців. Це, мабуть, не громадяни, це швидше піддані рф, тому що громадяни захищали б власні права і ставили б якість питання. Можливо, і до цього також дійде”, – зазначив Юсов.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю The Wall Street Journal заявив, що росія готова розпочати чергову хвилю мобілізації, проте поповнення армії загарбників живою силою не матиме вирішального впливу на ситуацію на фронті й лише призведе до ще більшого виснаження країни-агресорки. 

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-