Втрати рф нині найбільші від початку повномасштабного вторгнення – розвідка

Втрати рф нині найбільші від початку повномасштабного вторгнення – розвідка

Укрінформ
Втрати російських окупаційних військ зараз найбільші від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого. Як і раніше, пріоритетом для рф залишається вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.  

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

"Ситуація на фронті. Зараз ми бачимо надзвичайне загострення і серйозні події на сході, звичайно, навколо Бахмута, інші напрямки, Вугледар. Власне, нічого не змінилося, є ті відчайдушні спроби окупувати український Донбас до кінця березня. Такими були вказівки путіна герасимову. Ті дати нічого не означають, нічого у них не вийде, український Донбас тримається, і Бахмут тримається», - наголосив Юсов, додавши, що ситуація на Донеччині на сьогодні є пріоритетною для ворога попри колосальні втрати в живій силі і техніці.

"Втрати ворога, скажімо так, за кількістю, найбільші від початку цієї ганебної війни, і це видно неозброєним оком", - зазначив Юсов.

Він не виключив, що можлива активізація ворожих сил і на інших ділянках фронту.

Читайте також: Британська розвідка: У путіна не вистачає ресурсів ВПК для ведення війни

Юсов також відзначив, що наразі пропаганда країни-агресора готує російське населення до нової хвилі мобілізації. Зокрема, пропаганда робить заяви про те, що сво йде за планом.

« Ми чутимемо, що операція йде за планом, що вони воюють не з Україною, а захищають росію від усього НАТО. Інше питання, що НАТО не прийшло, але це вже таке… Їм пояснюють, чому вони повинні мовчки йти на забій, виконуючи якісь незрозумілі вказівки кремлівських старців. Це, мабуть, не громадяни, це скоріше піддані рф, бо громадяни захищали б власні права та ставили б якість питання», - наголосив Юсов.

Читайте також: росія поспішає атакувати на сході, поки не почався український контрнаступ - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією, отриманою спецслужбами низки західних країн, росія накопичує бойові літаки і гелікоптери поблизу кордону з Україною, готуючись до масованого наступу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-