Британська розвідка: У путіна не вистачає ресурсів ВПК для ведення війни

Британська розвідка: У путіна не вистачає ресурсів ВПК для ведення війни

Укрінформ
Політичні лідери рф усвідомлюють, що військово-промислове виробництво в рф не відповідає потребам російської армії щодо забезпечення ресурсів для ведення війни проти України.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки у Твіттері, передає Укрінформ.

Як зазначається, керівництво рф, зокрема президент рф володимир путін та заступник голови радбезу рф дмитро мєдведєв, вочевидь, розуміє, що військово-промислове виробництво є “критичним недоліком, посиленим стратегічним та оперативним прорахунком вторгнення в Україну”. 

Зокрема, мєдведєв під час відвідання Омського заводу транспортного машинобудування 9 лютого закликав до збільшення виробництва танків в рф. До цього путін зробив кілька публічних коментарів, у яких закликав оборонну промисловість “краще підтримувати” так звану “сво”. 

Читайте також: Міноборони рф звільнило трьох генералів через неякісну військову форму – ЗМІ

У британській розвідці вважають, що військове виробництво в рф майже напевно не відповідає вимогам міноборони росії щодо ресурсів для ведення воєнних дій і задоволення довгострокових оборонних потреб.

Як повідомлялося, у попередньому зведенні британської розвідки йшлося про різке зростання щоденних втрат російських військ у війні проти України через низький рівень підготовки особового складу, недостатню координацію та нестачу ресурсів на фронті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-