Зеленський про «Рамштайн»: Більше ППО, танків, артилерії та снарядів

Зеленський про «Рамштайн»: Більше ППО, танків, артилерії та снарядів

Відео
Укрінформ
Під час дев'ятої зустрічі групи військової підтримки України “Рамштайн” ухвалені чергові рішення для зміцнення України, базові тенденції залишаються незмінними.

Про це у відеозверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

“Підтверджено партнерами: більше ППО, більше танків, більше артилерії та снарядів, більше навчання наших військових. І, як сьогодні звучало, – Ukraine must be successful. І тут ми погоджуємось: успіх повинен бути. Не все про «Рамштайн» можна повідомляти публічно. Значну частину домовленостей і дискусій варто залишити за зачиненими дверима. Але можу сказати впевнено: базові тенденції залишаються незмінними”, - сказав Президент.

Глава держави наголосив, що Україна і партнери роблять усе, щоб держава-терорист якомога швидше програла. Наразі кремль поспішає використати весь потенціал росії, адже розуміє, що згуртованість світу потребує часу.

Читайте також: Антикремлівська коаліція зростає: Резніков почув важливе послання на зустрічі «Рамштайн»

“Тому швидкість – це дуже важливо. Швидкість у всьому. В ухваленні рішень. У реалізації рішень. У постачанні. У навчанні. Швидкість рятує життя людей, швидкість повертає безпеку”, - сказав Зеленський.

Президент подякував партнерам України, які розуміють, що швидкість важлива.

Як повідомлялося, у Брюсселі триває дводенна зустріч міністрів оборони країн НАТО, одним із головних питань якої є розгляд ситуації з безпеки навколо України. Сьогодні у штаб-квартирі Альянсу відбулася зустріч Контактної групи з оборони України під егідою США в форматі «Рамштайн». У зустрічі міністрів та у роботі Контактної групи взяв участь міністр оборони України Олексій Резніков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-