Канадська розвідка каже, що рф зіткнулася із дефіцитом боєприпасів

Канадська розвідка каже, що рф зіткнулася із дефіцитом боєприпасів

Укрінформ
Попри заяви росії про нібито дефіцит боєприпасів у Збройних сил України, насправді російські загарбники мають власні значні проблеми із постачанням.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це йдеться у повідомленні розвідувального управління Збройних сил Канади у мережі Твіттер.

“російська дезінформація часто проєктує російські операційні складнощі на українську сторону, й російські сили в Україні, дуже вірогідно, постають із власними проблемами постачання”, - заявили розвідники.

Читайте також: Наступна Єврорада розгляне збільшення виробництва боєприпасів - Мішель

Зазначається, що “українські сили продовжують завдавати великих втрат російським підрозділам, які наступають, особливо довкола міст Бахмут та Вугледар”.

“росія зіткнулася із власними серйозними проблемами з боєприпасами під час війни та звернулася до небагатьох іноземних партнерів для підтримки запасів деяких типів боєприпасів”, - нагадали у збройних силах Канади.

Як повідомлялося, у Генштабі ЗСУ зазначають, що загарбники попри значні втрати не відмовляються від намірів вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, зосереджуючи основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-