росія може наважитись на десантну операцію на півдні чи півночі України - ГУР

росія може наважитись на десантну операцію на півдні чи півночі України - ГУР

Укрінформ
Окрім наступу на Донбасі, росіяни можуть наважитися на десантну операцію на Півдні чи Півночі України.

Про це зазначив у інтерв’ю в ефірі телемарафону "Єдині новини" представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

“Якщо ми говоримо про класичну десантну операцію, така загроза теж завжди присутня. Або з білоруського напрямку, або морський десант, якщо ми говоримо про Одесу. Чи можуть вони ухвалити рішення? Напевно, але це було б самогубне рішення для рашистів. Такий десант буде дуже швидко знищений на території України”, – сказав  Юсов.

За його словами,  українська розвідка має достовірну інформацію, що кремль поставив завдання захопити Донбас до кінця березня. Причому це вже не перші подібні терміни та дедлайни російського керівництва.

Читайте також: У Криму загарбники готуються до української операції зі звільнення півострова - розвідка

У ГУР переконані, що цього разу у ворога також нічого не вийде. 

“Але загострення буде, і головна мета – це Схід, Донбас. Інші напрямки можуть бути уражені, але йдеться про відволікання та відтягування українських сил та засобів. А на Донбасі сьогодні справді гаряче”, – зазначив Юсов.

Як повідомляв Укрінформ, у ГУР вважають, що російський ракетний бліцкриг провалився, але ворог продовжуватиме завдавати ударів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-