Розвідка тримає на контролі ядерну складову збройних сил рф - Скібіцький

Розвідка тримає на контролі ядерну складову збройних сил рф - Скібіцький

Укрінформ
Українська розвідка тримає на постійному контролі ядерну складову збройних сил росії.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, передає Укрінформ з посиланням на ГУР.

“Українська розвідка постійно відстежує переміщення всіх носіїв і стежить за активними заходами, які може проводити чи проводить 12-те головне управління міністерства оборони рф, яке відповідає за підготовку і доставку ядерних зарядів до зброї. Це процес непростий, але ми маємо досвід моніторингу та розвідки стратегічних та інших навчань саме ядерних сил, які проводилися, починаючи з 2014 року. Тобто ми знаємо всі процедурні питання. Через це ГУР МО України постійно тримає на контролі саме ядерну складову збройних сил Росії”, - зазначив Скібіцький.

Читайте також: Резніков вважає, що рф не застосовуватиме проти України ядерну зброю

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін регулярно погрожує застосуванням ядерної зброї проти України. Після останніх ядерних погроз російського диктатора глава Української держави Володимир Зеленський заявив, що не вважає це "блефом" і серйозно ставиться до ядерних погроз росії.

У жовтні 2022 року Зеленський наголошував, що НАТО і вся міжнародна спільнота мають переглянути порядок реагування на можливе застосування росією ядерної зброї та передбачити превентивні удари.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-